V Terni čakajo 
še vsi trije fordi

Bralce osrečuje s privlačnimi nagradami, za katere se ni treba preveč truditi.

Objavljeno
20. februar 2011 21.26
S. O.
S. O.
LJUBLJANA – Še do sobote, 19. marca, bo potekala Terna, nagradna igra, ki jo za svoje bralce pripravljajo Slovenske novice. Še vedno nismo podelili glavnih nagrad, zato privlačna darila še čakajo na tiste, ki bodo odlepili nalepko na prvi strani Novic in pod njo našli tri enake znake, ali pa tiste, ki bodo v nagradni igri sodelovali prek internetne strani Slovenskih novic.

Prav vsak dan se pod posebno nalepko na prvi strani časopisa skrivajo mamljive nagrade, namenjene bralcem, v četrti različici Terne pa je še veliko takšnih, ki jih še nismo podelili. Na srečneže še vedno čakajo prav vsi trije avtomobili ford fusion. Za zdaj nobeden od bralcev ni zadel niti dveh prenosnih računalnikov, na novega lastnika pa še vedno čakajo trije hladilniki in pralni stroj, nagrade, ki bi se jih razveselila vsaka prava gospodinja.

Nagradna igra Slovenskih novic Terna je razveselila pet bralcev z boni za Mercator Holidays, še vedno pa čaka na lastnike deset bonov. Prav tako moramo razdeliti med bralce še 90 bonov za Mercatorjeva živila. Od tisoč Tuševih bonov je bilo z nagradno igro osrečenih že 164 kupcev, ostalo pa je še 836 bonov. Za obisk tekme za svetovni pokal v smučarskih poletih v naši Planici je na voljo še 363 vstopnic. Trije bralci, ki bodo imeli srečo in pod nalepko zagledali tri znake televizorja, bodo lahko skoke spremljali s kristalno jasno sliko z novim LCD-televizorjem. Na voljo je tudi še 10.209 tako imenovanih veselih dobitkov. Skupaj je tako ostalo še 12.805 privlačnih nagrad.

Prav vsakdo, ki kupi izvod Slovenskih novic ali obišče našo spletno stran, lahko dobi katero izmed mamljivih nagrad. Biti mora samo dovolj hiter, da še isti dan pokliče na številko, objavljeno poleg nalepke. Kot vedno tudi pri nagradni igri Terna velja pravilo: kdor ne igra, tudi ne zadene.