Voznik šolskega avtobusa napadel šestletnico

Vse je ujela kamera – pobesnel jo je zgrabil za torbo in vrgel po tleh.

Objavljeno
04. marec 2011 09.05
P. P.
P. P.
SEATTLE – Voznik avtobusa Dan Taylor je v naletu besa zgrabil šestletno deklico in jo vrgel na tla avtobusa, ker ni hotela sesti. Vse je posnela nadzorna kamera v avtobusu.

Deklica Kynzie Reavely je sedela v polnem šolskem avtobusu na prvem sedežu, levo od voznika. Razigrano se je pogovarjala s prijatelji in v nekem trenutku vstala. Voznika, ki je ves čas v vzvratnem ogledalu opazoval dogajanje za seboj, je njeno vstajanje razbesnelo. Zagrabil jo je za torbo, ki jo je nosila na hrbtu in vrgel na tla. Kakor je razumeti s posnetka, ji je ob tem rekel, da se ji bo to zgodilo, če bo zavrl.

»Pojdi do sedeža in se vsedi. Govorim ti, a me ne poslušaš. Zgodilo se ti bo to ali pa še kaj hujšega,« je kričal besni voznik.

Dekličina mama Ashley je povedala, da je zaradi tega incidenta besna. Poklicala je v šolo in zahtevala kazen za voznika. Iz šole so jo poklicali tri dni po incidentu in trdili, da ne gre za njenega otroka. Ashley je povedala, da drugi starši sploh ne vedo, kaj se je zgodilo.

Voznik je kričal še na enega otroka, ki je vstajal na sedežu ob oknu. Šoferju je prekipelo, ustavil je avtobus, šel do dečka in mu kriče zagrozil, naj se usede.

Voznik je zdaj v preiskavi, iz šole Snohomish pa so sporočili, da so Dana Taylorja nemudoma odpustili, piše Daily Mail.


Poglejte si posnetek besnenja voznika: