Najbolj vroč izdelek na trgu

Televizija za vse okuse in proračune. (oglasno sporočilo)

Objavljeno
09. november 2011 09.44
Posodobljeno
10. november 2011 15.45
Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
Amis je zabavno predstavil trgu trenutno najbolj vročo televizijo na slovenskem trgu Amis TV 3.0, ki se od povprečne razlikuje v tem, da je enostavna za uporabo, privlačna, poleg rednih TV-programov na zahtevo pa omogoča tudi ogled lastnih vsebin na TV-zaslonu. Zdaj lahko gledamo tiste vsebine, ki so nam všeč, in to takrat, ko imamo čas.

Prepričali smo se, da je Amis TV 3.0 bistveno več kot le digitalna televizija. Amis TV 3.0 vam ponuja popolno svobodo pri predvajanju lastnih vsebin videa, glasbe in fotografij, ki jih imate na USB-ključkih ali domačem računalniku. Z uporabo mediaCentra namreč le-te hitro zaživijo na domačem TV-zaslonu in zabavajo vas, vašo družino in prijatelje.

Ali ste vedeli, da ste z Amis TV 3.0 vedno v stiku s svojimi prijatelji, zato lahko hitro kar prek televizorja preverite, kaj vam sporočajo prijatelji na Facebooku, iščete zanimive male oglase na Bolhi ali pa si ogledujete najbolj vroče videoposneteke z YouTuba. Preverite lahko tudi vroče novice doma in po svetu ter vremensko napoved. Dostop do več tisoč internetnih radijskih postaj z vsega sveta pa vam v vsakem trenutku omogoča glasbeno razvajanje po vašem okusu v domačem naslanjaču.Amis TV 3.0 omogoča, da ste ves čas v stiku s svojimi prijatelji.

Še vedno pa so tu nepogrešljive časovne TV-funkcije, s katerimi imajo gledalci možnost upravljanja televizijskih programov in si jih lahko ogledajo, kadar to sami želijo. Funkcije časovnega preskoka gledalcu namreč omogočajo, da lahko prenos TV-oddaje v živo ustavijo, prevrtijo na začetek ali celo ogledajo za 48 ur nazaj. Danes so te funkcije nepogrešljive pri gledanju televizije, saj jih dnevno uporablja kar 80 odstotkov vseh uporabnikov Amis TV.

Gledalci danes od televizije pričakujemo več kot le ogromno število TV-programov in več kot očitno je, da gre razvoj televizije v tej smeri. Namreč, izbirali bomo lahko še med večjo ponudbo žanrsko obarvanih programskih paketov in preostalih vsebin, ki bodo izpolnjevale naše specifične želje.

Amis TV 3.0 je preprosto boljša televizija.

 


Prevzemite popoln nadzor nad vsebinami, ki so vam všeč in jih gledate po televiziji.

 

 

(oglasno sporočilo)