Želela večjo zadnjico, umrla dan po posegu

Silikon so ji vbrizgali nelegalno, kar v nekem hotelu.

Objavljeno
10. februar 2011 16.48
Mo. S.
Mo. S.
FILADELFIJA – Zgodba britanske študentke, ki si je v želji, da bi postala slavna, dala v zadnjico vsaditi silikon, se je končala tragično. Claudia Aderotimi, 20-letne plesalka in koreografinja, je menila, da ji do svetovne zvezde hiphopa manjka le še večja zadnjica.

Najprej je poskusila uspeti s posebnimi hlačami, ki so njeno zadnjico povečale. Na avdiciji so bili nad njenim videzom vsi navdušeni, ko pa so izvedeli, da zadnjica ni prava, so se je odkrižali. Zato se je določila, da odide na operacijo, pa čeprav nezakonito. Odletela je v ZDA, kjer so ji v nekem hotelu vbrizgali silikon.

Plesalka je 12 ur po nezakonitem posegu začutila bolečine v prsnem košu, čez čas pa ni mogla več normalno dihati. Odpeljali so jo v bolnišnico, a je bilo že prepozno. Šele obdukcija je pokazala, da je delček vbrizganega silikona prišel v njen krvni obtok in povzročil zastoj srca.

Zdravnik, ki je poseg opravil, je odšel, še preden so se začele težave z njenim dihanjem. Preiskovalci ugotavljajo, ali ji je namesto medicinskega vbrizgal silikon, ki se sicer uporablja za tesnjenje. Policija primer sicer preiskuje, a za zdaj aretacij še ni bilo.