TV namigi:

Zgodba o ženski, ki se sama bori proti družbi, komedija o tekmovalnem svetu mam, v delavnici Galpin Auto Sports pa bodo preoblikovali avtomobile.

Objavljeno
07. oktober 2020 06.30
Posodobljeno
07. oktober 2020 06.30
Šivi Foto Tv Slo
R. L., Vikend
R. L., Vikend

Sreda, 7. oktobra



Šivi: TV SLO 1 ob 20.05


Vikendova ocena: 4 (od 5)

Šavovi. Srb., 2019. Režija: Miroslav Terzić. Igrajo: Snežana Bogdanović, Marko Baćović, Jovana Stojiljković, Vesna Trivalić, Dragana Varagić. Drama. 110 min.




Ana je prepričana, da je bil njen novorojenček, ki so ga pred osemnajstimi leti razglasili za mrtvega, v resnici ukraden in prodan za posvojitev. Nova sled ji vzbudi upanje, da ga bo končno našla, in poda se v neusmiljen boj s policijo, bolnišnično birokracijo in celo lastno družino, odločena, da bo naposled izvedela resnico.

Šivi so zgodba o ženski, ki se sama bori proti družbi v iskanju pravice, ki ni nič manj kruta od laži, v katerih je živela do takrat. Film, posnet po enem največjih škandalov v sodobni Srbiji, je bil premierno prikazan na Berlinalu, kjer je osvojil nagrado Europa Cinemas.


 

Poredne mame: Planet TV ob 20.00


Vikendova ocena: 3 (od 5)

Bad Moms. ZDA, 2016. Režija: Jon Lucas. Igrajo: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Christina Applegate, Jada Pinkett Smith. Kom. 120 min.




Scenaristi filma Prekrokana noč so postregli s komedijo o tekmovalnem svetu mam, ki pod razbrzdanostjo skriva sporočilo, da je danes nemogoče biti mama.

Mlada Amy poskuša svojima otrokoma omogočiti popolno družinsko življenje, toda ko izve za moževo nezvestobo in ji na žulj stopi tudi zahtevna predsednica šolskega odbora Gwendolyn, se pod prevelikim bremenom zlomi. Pri obisku bližnjega bara se ji pridružita sotrpinki Kiki in Carla, po divji noči, polni svobodne zabave in razvrata, pa se odločijo postaviti lastna pravila.



Ekstremne predelave po meri G.A.S.: Discovery ob 20.00

G.A.S. Extreme Customs: Shelby's Secret Project. ZDA, 2020. Režija: Steve Korkis. Resn. serija. 60 min.


image
Ekstremne predelave po meri G.A.S. Foto Discovery


V tej energični seriji boste spoznali vse od zgodovinskega restavriranja do futurističnih izdelav. Galpin Auto Sports je ameriška avtomobilska servisna delavnica v Van Nuysu, ki je specializirana za prilagajanje in preoblikovanje vozil.

Tokrat Baeau in Galpinova ekipa za skrivni projekt obnovitve izberejo vozilo pantero Carrolla Shelbyja. Slavna stranka prevzame svojega restavriranega chargerja letnik '68.