Ghoul

9. september je datum, ki ga napovedujejo vse prerokbe konca sveta. Mrtvi bodo hodili po Metelkovi, njihov končni ritual pa se bo odvil v Channel zeroi, kjer bodo vse prisotno poklali ameriški "splatter-gore-trash-killkillkill" death metalci Ghoul. To je ime, ki se ga izgovarja s strahom in ki zavija v temo Californijo že od prvega dne, kar se je ta četverica vstala iz groba. Cremator, Digestor, Fermentor in Dissector so nazadnje izdali album Splatterthrash in s tem nadaljevali zgodbo o nekrorazvratu, zombijih, apokalipsi in neverjetnem humorju.

Objavljeno
26. avgust 2009 14.51
Septic Scum
I. C.
I. C.
Dame in gospodje, zaklenite svoja okna, zaprite svoja vrata, molite z vso močjo, kajti v Ljubljano prihajajo ameriški gospodarji "splatterthrasha", Ghoul.
9. september je datum, ki ga napovedujejo vse prerokbe konca sveta. Mrtvi bodo hodili po Metelkovi, njihov končni ritual pa se bo odvil v Channel zeroi, kjer bodo vse prisotno poklali ameriški "splatter-gore-trash-killkillkill" death metalci Ghoul. To je ime, ki se ga izgovarja s strahom in ki zavija v temo Californijo že od prvega dne, kar se je ta četverica vstala iz groba. Cremator, Digestor, Fermentor in Dissector so nazadnje izdali album Splatterthrash in s tem nadaljevali zgodbo o nekrorazvratu, zombijih, apokalipsi in neverjetnem humorju. Ghoul so sicer stari underground mački, katerih člani igrajo v bendih Impaled in Dystopia (prej pa so igrali med drugim tudi v Exhumed).
Z njimi bosta nastopili dve slovenski grindcore eminenci. Prva je legendarna skupina Extreme Smoke 57, ki straši male otroke že od leta 1991 in se lahko pohvali kot ena najboljših underground skupin v Sloveniji. Grinderska trojica iz Nove Gorice je v svojem času ustvarila toliko legendarnih komadov in odigrala nešteto koncertov, da se ji lahko samo poklonimo v strahospoštovanju, nato pa v sadističnem orgazmu prejmemo veliko dozo pravega grindcora.
Ob Extreme Smoke se bodo na Metelkovi ustavili še "sjeunški" grindcorovci Septic Scum, katerih nastop in glasba nimata nobene konkurence. Vrhunski moderni death-gore-grind-core z dvema vokalistoma in neštetimi litri alkohola vas bo pustil stati v oboževanju, preden vas zajame moshpit vreden orkana Katrine. Urgh!
Pripravite svoje nekrofilske pripomočke 9. septembra letos in se napotite v Channel zero na Metelkovo. Vstopnina je "šala mala", karte lahko dobite pri Veselih Dihurčkih.