Pro-Pain

Pro-Pain so nastali iz pepela zasedbe Crumbuckers. Menjali so veliko članov, a pevec/basist Gary Meskill in kitarist Tom Klimchuck sta vseskozi vztrajala. Izpod njih rok so nastale nesmrtne plošče, kot so The Truth Hurts, Foul Taste Of Freedom ter Contents Under Pressure. Znani so po svojih družbenokritičnih besedilih in tudi po temu, da so se z vsako ploščo približali modernemu zvoku, a kljub temu popolnoma ostali zvesti svojim crossover koreninam (nikoli niso postali nu-metalci).

Objavljeno
21. avgust 2009 23.27
Pro-Pain
I. C.
I. C.
September se bo začel po njujorško!!! NY hardcore metal!
In nikakor drugače, saj se bodo 3. septembra v Ljubljani ustavili legendarni Pro-Pain, izjemno aktivni predstavniki njujorškega metal hardcora. Ob njih se bo ustavilo še nekaj metal hardcore zasedb.
Pro-Pain niso neznanci, saj so v Sloveniji igrali že nekajkrat, nazadnje lani na festivalu Metal Mania Open Air v Komnu. Njihovi koncerti so zmes norenja tako benda kot publike. Tokrat bodo možje predstavljali 12. studijsko ploščo No End In Sight. Pro-Pain so nastali iz pepela zasedbe Crumbuckers. Menjali so veliko članov, a pevec/basist Gary Meskill in kitarist Tom Klimchuck sta vseskozi vztrajala. Izpod njih rok so nastale nesmrtne plošče, kot so The Truth Hurts, Foul Taste Of Freedom ter Contents Under Pressure. Znani so po svojih družbenokritičnih besedilih in tudi po temu, da so se z vsako ploščo približali modernemu zvoku, a kljub temu popolnoma ostali zvesti svojim crossover koreninam (nikoli niso postali nu-metalci).
Ob njih bodo nastopili še ameriški Vengince, nemški Drone in domači In the crossfire, tako da se obeta nepozabna fešta. Karte so že naprodaj pri Veselih Dihurčkih. Ne pozabite - 3. september 2009 je dan za MOSH - Gala hala na Metelkovi se bo tresla pod težkimi ritmi Pro-Pain!