Odgovori na opoldansko vprašanje: Sirija

Vojaško posredovanje v Siriji? Ne, je očitno večinsko slovensko javno mnenje.

Objavljeno
29. avgust 2013 19.09
SWEDEN-SYRIA-UNREST-DEMO
Delo.si
Delo.si

Podpirate vojaško posredovanje v Siriji? je bilo naše kratko opoldansko vprašanje.

Odgovore bi lahko povzeli v prav tako kratek odgovor: NE.

Izmed številnih odgovorov objavljamo le nekaj najzanimivejših; nekateri odgovori so skrajšani. Vse odzive lahko preberete na Delovem Facebooku:

Iztok Čurči Ne gre za Sirijo, gre za nas vse. Odločno sem proti vojni kjerkoli!

Ana Bahor Menim, da z vtikanjem dokazujejo, da niso na nič višji ravni kot so tisti, ki povzročajo te razmere. Najhuje pa je, da bodo tudi, kljub posredovanju, vedno in povsod nastradali civilisti (pa vseeno v imenu čigavega "miru")!

Nikola Zombi Frleta Prosim, da naš zunanji minister pokliče ameriškega veleposlanika in mu pove NAJ AMERI, FRANCOZI in BRITANCI počakajo na povratne informacije ZN, ali pa izstopimo iz ZN in NATA !

Tomaž Trope Nobelov nagrajenec za mir (Barak Husein Obama)?????? namesto da bi se postavil v vlogo mirovnega posrednika se vpleta v vlogo neposrednega napadalca mislim da bi moral vrniti to nobelovo in denar katerega je dobil. Na dogodke kateri se dogajajo v Siriji res niso vzpodbudni vendar mislim, da vojaško posredovanje res ni potrebno ker se bo za seboj potegnila malo hujša morija tako za privžence Asada kot upornike. Predvsem pa za navadno prebivalstvo.

Roman Slapernik Ma mir nej nardijo, da ne bi narod nastradal.