Politični peskovnik

Zbistrila se je slika, kdo od politikov bi prodal tudi lastno mater, samo da bi obsedel v poslanskih klopeh.

Objavljeno
15. februar 2020 05.00
Posodobljeno
15. februar 2020 05.00
Začela so se politična preigravanja, kdo bi kam in s kom. Foto Tadej Regent
Janez Šinkovec,  Dol pri Ljubljani
Janez Šinkovec, Dol pri Ljubljani
Začela so se politična preigravanja, kdo bi kam in s kom, kot glavna figura pa se ponuja že v preteklosti občuteni Janez Janša, ki naj bi se po njegovih besedah spremenil iz večno arogantnega in žaljivega politika v kooperativno osebo.

Tudi njegova stranka SDS naj bi bila v nasprotju z njegovim dosedanjim ravnanjem in govorjenjem za razliko od nekaterih drugih kooperativna, odprta za vse opcije, čeprav si je težko predstavljati, kako bi bilo to mogoče.

image
Zlasti SMC si je z predsednikom Počivalškom zapravila ves ugled. Foto Leon Vidic


Se je pa zlasti zbistrila slika, kdo od politikov bi prodal tudi lastno mater, samo da bi obsedel v poslanskih klopeh in za molčanje ali pa izrečene puhlice prejemal odlično plačo. NSi, Desus, SNS in SMC bi z veseljem stopile v »španovijo« s skrajno desnico, kar sicer ni presenetljivo, a si je to potrebno zapomniti za naprej, za naslednje volitve.

Zlasti SMC, ki smo jo nekateri volili z upanjem, da se nikoli ne bo prilepila skrajni desnici in da bo pokončna levosredinska stranka, si je z predsednikom Počivalškom zapravila ves ugled, kar ji ga je sploh še ostalo in na naslednjih volitvah bo pobirala le še Janševe drobtinice.