Sudoku in križanka tudi na Delo.si

Prebudite možganskega hrusta in rešite sudoku ali križanko. Od zdaj naprej vam ju ponudimo tudi na Delo.si.

Objavljeno
09. maj 2017 12.16
Delo.si
Delo.si
Poleg dnevnih novic in člankov izpod prstov Delovih novinarjev ter spremljanja vaših najljubših tem na spletnem portalu Delo.si vam od danes naprej ponujamo tudi sudoku in križanko. Tako kot je priporočljivo, da se vsaj na vsaki dve uri malo razmigate, se sprehodite in popijete kozarec vode, naredite lahko veliko zase tudi, če rešite sudoku ali križanko. Razgibajte še svoje možgane in jim ponudite možnost, da se še drugače poigrajo s številkami in črkami.

Vsak ponedeljek vas bosta zato na spletnem portalu Delo.si čakala nova sudoku in križanka, oboje brezplačno, brez časovnega pritiska pri reševanju, ravno pravšnja za prekinitev delovne rutine. Včasih bolj zahtevna, drugič manj, vedno pa le en klik stran, da prebudita vašega možganskega hrusta. Ste za?


Katera števila smo v uredništvu že vstavili v sudoku? Smo jih postavili tja, kamor spadajo? Preverite sami s klikom na fotografijo in dokončajte igro.


Takole smo začeli reševati v uredništvu, kako bi nadaljevali vi? Preverite današnja gesla s klikom na fotografijo in dokončajte križanko.