Od srede do srede: Markeš in Žerdin o preiskavah poslanca Širclja

Je mogoče pridobiti podatke s strežnika v omejenem obsegu, ne da bi zajeli še druge podatke in jih izpostavili možnosti zlorabe?

Objavljeno
16. december 2015 17.11
Ali Žerdin, Janez Markeš, video: A. O., Delo.si
Ali Žerdin, Janez Markeš, video: A. O., Delo.si

Delova politična komentatorja Ali Žerdin in Janez Markeš danes razpravljata o drugem krogu lokalnih volitev v Franciji.

Ali je večji uspeh Sarkozijeve stranke dobra tolažba za to, da nacionalna fronta v Franciji ni pobrala zelo velikega kolača na regionalnih volitvah? »To, da je prišlo do takšnega odskoka, je nedvoumno mogoče povezati s terorizmom, manj z begunstvom, vsaj v Franciji,« meni Markeš.

Pogovor je tekel tudi o kriminalističnih preiskavah poslanca SDS Andreja Širclja. »Nacionalni preiskovalni urad (NPU) bi moral imeti zelo dobre in zelo utemeljene sume, da gre v državni zbor iskat še forenzične dokaze, da je bil zločin dejansko storjen,« pravi Ali Žerdin.

Ali je mogoče pridobiti podatke, kar zadeva Širclja, s strežnika v omejenem obsegu, ne da bi hkrati zajel še druge podatke in jih izpostavil možnosti zlorabe?

***

Uporabnike prosimo, da nam svoje mnenje pošljejo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Komentarje bomo objavili po lastni presoji.