Čelno trčenje na koncu drevoreda

Na regionalni cesti Logatec – Vrhnika (na koncu drevoreda v smeri Vrhnike) se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta dve osebi utrpeli hude telesne poškodbe.

Objavljeno
09. marec 2007 14.33
Vrhnika - Okoli 6.40 ure se je na regionalni cesti Logatec – Vrhnika (na koncu drevoreda v smeri Vrhnike) zgodila prometna nesreča, v kateri sta dve osebi utrpeli hude telesne poškodbe. Materialna škoda na vozilih znaša okoli 11.500,00 evrov.

20-letni voznik iz Postojne je vozil osebni avto znamke VW Passat po regionalni cesti Logatec – Vrhnika iz smeri Logatca proti Vrhniki. Ko je pripeljal do blagega desnega ovinka, je z vozilom zapeljal na nasprotni vozni pas. V tem trenutku mu je nasproti pripeljal 31-letni voznik iz okolice Ljubljane z osebnim avtomobilom znamke Peugeot 307. Prišlo je do čelnega trčenja, v katerem sta se voznika huje telesno poškodovala. Oba sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v UB UKC.

Na kraju so zaradi vkleščenosti voznikov posredovali gasilci PGB Ljubljana in PGD Logatec.

Kot so sporočili iz Prometno-informacijskega centra za državne ceste so na regionalni cesti Vrhnika - Logatec na koncu drevoreda odstranili posledice prometne nesreče.