Dva dni po poroki ga je ubil svat

Britanec Jeremy Hope je v Grčiji umrl po trčenju dveh vodnih skuterjev. Drugega je vozil svat, ki je po nesreči hotel pobegniti.

Objavljeno
19. september 2014 14.08
mdr_Jet ski
Mi. K., kronika
Mi. K., kronika
London − Britanski par Jeremy in Sarah Hope sta se v ponedeljek poročila na idiličnem grškem otoku Santoriniju. Še preden pa so poročni zvonovi dodobra izzveneli, pa se je zgodila tragična nesreča, v kateri je umrl 39-letni ženin. Dva dni po poroki se je ženin zabaval s vodnim skuterjem. Med vožnjo je trčil v drug vodni skuter, ki ga je vozil eden izmed svatov, ki se je v ponedeljek udeležil poroke.

Novopečenemu ženinu je po trku uspelo priti do plaže, na kateri se je sončila njegova 30-letna izvoljenka. Zaradi slabega počutja so poklicali reševalce, ki so zaradi suma notranjih poškodb nemudoma na pomoč poklicali reševalni helikopter. Hope je umrl, še preden je helikopter priletel do bolnišnice.

Svat Pete Hudson je po trčenju izginil. Grška policija ga je aretirala na atenskem letališču, ko se je hotel vkrcati na letalo proti Kreti, poroča britanski spletni portal Daily Mail. Grška policija je v povezavi z nesrečo aretirala tudi lastnika izposojevalnice vodnih skuterjev Janisa Kostopulosa.

Po navedbah grške obalne straže sta bila moška pred vožnjo zelo glasna in sta se postavljala pred drugimi obiskovalci plaže.