Mati priznala umor sinov

Dečka iz nemškega Esslinga je umorila njuna mati. Otroka je z električnim kablom davila, dokler nista izgubila zavesti, nato pa ju je še zabodla.

Objavljeno
26. februar 2007 12.10
Esslingen - Policija je sporočila, da je dečka iz nemškega Esslinga umorila njuna 33-letna mati, ki je zločin že priznala. Otroka je z električnim kablom davila, dokler nista izgubila zavesti, nato pa ju je še zabodla, poroča ZDF. Policija je še sporočila, da je kljub temu, da je znano, da sta bila otroka umorjena, na vrsti še obdukcija.

Oče našel mrtva otroka

Trupli osem in dvanajst let starih otrok je v četrtek v stanovanju našel oče. 40-letnik je povedal, da je en deček ležal v dnevni sobi, drugi pa v otroški. Zdravnik, ki je takoj prišel na mesto zločina, je lahko samo potrdil smrt dečkov. Sum je takoj padel na mater fantkov, saj je po zločinu izginila. Našli so jo naslednji dan. Morilka je povedala, da se je po dvojnem umoru z avtobusom odpeljala v gozd, kjer je poskušala narediti samomor.

Sosedi zgoženi nad zločinom

Sosedi so družino opisali kot simpatično in zato težko razumejo, kako je lahko prišlo do takšne tragedije. Motiv grozovitega dejanja naj bi bile družinske in finančne težave. Zakonca sta namreč že dalj časa živela ločeno. Oče je z novo partnerko in petletnim sinom živel sicer v isti stanovanjski hiši, je pojasnil predstavnik policije.