Moški ranjen v pretepu in streljanju

Blizu Puconcev sta se stepla dva moška. Prišlo je tudi do streljanja. Oba so odpeljali v bolnišnico.

Objavljeno
20. september 2013 00.31
Ti. K., Delo.si, STA
Ti. K., Delo.si, STA
Murska Sobota - Pomurski policisti so bili okoli 18. ure obveščeni, da je zunaj naselja Puconci prišlo do pretepa med dvema osebama, pri čemer je bilo uporabljeno tudi strelno orožje. Obe osebi sta bili odpeljani v splošno bolnišnico Murska Sobota, kjer je bilo ugotovljeno, da je ena oseba lažje in ena huje poškodovana, so sporočili s PU Murska Sobota.

Policisti in kriminalisti Policijske uprave (PU) Murska Sobota opravljajo ogled kraja kaznivega dejanja. O kaznivem dejanju sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik okrožnega sodišča v Murski Soboti in dežurni državni tožilec.

Po neuradnih podatkih portala Slovenskih novic je domačin iz okolice Puconcev šel na lov, pri sebi pa je imel lovsko puško. Na istem območju se je zadrževal tudi moški z območja Velike Polane. Med njima naj bi bilo prišlo do pretepa, ob tem se je puška sama sprožila in enega izmed njiju tudi hudo ranila.

Ranjenca so po navedbah portala odpeljali v bolnišnico, kjer se zdravniki za njegovo življenje še borijo. Zakaj sta se sprla, še ni znano.