Nestrpnost znesli nad Novomeščani?

Skupina Rečanov je na otoku Krku napadla avtomobil s štirimi Slovenci, ki so se vračali iz diskoteke. V incidentu je bilo poškodovano osebno vozilo, tamkajšnja policija napadalce še išče.

Objavljeno
03. september 2009 22.38
Plinski terminal na otoku Krku?
Ma.B.
Ma.B.
Krk - Po poročanju spletne strani Radia Krke je skupina Rečanov na otoku Krku napadla štiri Slovence, ki so se vračali iz diskoteke. Na cesti iz Malinske proti mestu Krk je mlade Novomeščane v nedeljo zjutraj med 5. in 5.30 v avtomobilu ustavila skupina moških v avtomobilu z reškimi registrskimi tablicami. Slovence so žalili in jim govorili, naj odprejo avtomobilska okna, ker pa prvi tega niso storili, je eden od Rečanov pričel udarjati po avtomobilu z bejzbolsko palico. Napadalci so prenehali in se odpeljali šele ko je po glasnem hupanju na pomoč Slovencem priskočil voznik kombija.

Dogodek so Slovenci prijavili bližnji policiji, ki je vzela izjave in pri vseh štirih Slovencih opravila test alkoholiziranosti. Predstavnica Policijske uprave reško-goranske je incident potrdila in dejala, da napadalce še iščejo. V incidentu je bilo poškodovano le osebno vozilo.