Oborožen rop v občini Šenčur

Oborožena neznanca sta v večernih urah s pištolama prisilila uslužbenca lokalnega bencinskega servisa, da jima je izročil dnevni izkupiček. Gorenjski policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o neznanih storilcih.

Objavljeno
16. oktober 2009 10.16
Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin ropa in iskanjem osumljencev
Da. O.
Da. O.
Kranj - Na območju občine Šenčur se je v četrtek okoli 20. ure zgodil oborožen rop na lokalnem bencinskem servisu. Oborožena neznanca sta s pištolama in kapucama na glavi uslužbenca bencinskega servisa prisilila, da jima je izročil dnevni izkupiček.


Odnesla sta manjšo vsoto denarja, po storjenemu dejanju sta se z bližnjega parkirišča z večjim osebnim avtomobilom, temne barve, odpeljala proti centru naselja. Gorenjski policisti so podali tudi opis osumljencev. Prvi moški je visok okoli 175 cm, srednje postave, oblečen v črno jakno s kapuco in temne hlače ter obut v bele športne čevlje. Drugi moški je močnejše postave, oblečen je bil v rjavo jakno s kapuco in temne športne hlače z belo črto ob strani, obut v bele športne čevlje.

Policisti pozivajo vse, ki bi lahko pomagali pri izsleditvi neznanih storilcev, da informacije sporočijo na številko 113 ali Policijsko postajo Kranj 04 23 36 400, oziroma na anonimno telefonsko številko 080 1200. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o neznanih storilcih, zoper katere bodo na Okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.