Odnesel za 10.000 evrov električnega orodja

Neznani storilec je vlomil v ograjene kovinske kontejnerje podjetja na Dupleški cesti v Dogošah in je odnesel več kosov različnega električnega orodja.

Objavljeno
23. januar 2007 12.53
Skupni evropski denar Evro
Maribor - Neznani storilec je v noči med 21. in 22. januarjem vlomil v več ograjenih kovinskih kontejnerjev enega od podjetij na Dupleški cesti v Dogošah, od koder je odnesel več kosov različnega električnega orodja v skupni vrednosti okoli 10.000 evrov, so sporočili iz Policijske uprave Maribor, od koder več informacij zaenkrat niso mogli posredovati, so pa potrdili, da je preiskava v teku.

Sicer pa mariborski policisti preiskujejo še dve večji kraji, ki sta se zgodili v zadnjih dveh dneh. Zaenkrat še neznani storilci so med 20. in 22. januarjem iz podjetja v Rušah na nezakonit način odnesli okoli 1000 kilogramov odrezkov nerjavne pločevine, vredne okoli 6500 evrov, 22. januarja pa je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo v Ložnici pri Slovenski Bistrici in iz nje odnesel manjši trezor. V njem je bil denar in zlatnina, lastnika pa je tat oškodoval za okoli 3200 evrov.