Oropali bencinski servis v Goriških Brdih

Neznanci so v nedeljo zvečer vlomili skozi vhodna vrata bencinskega servisa v Goriških Brdih in odnesli večjo vsoto gotovine, vinjete in kartice za polnjenje mobilnih telefonov. Kriminalistična preiskava še poteka.

Objavljeno
05. oktober 2009 17.31
Ka. Ž. /STA
Ka. Ž. /STA
Nova Gorica - Štirje zamaskirani moški so v nedeljo zvečer vlomili v bencinski servis družbe OMV v kraju Vipolže v Goriških Brdih. Po poročanju novogoriških policistov so iz prostorov bencinskega servisa odnesli blagajno z večjo vsoto gotovine, vinjete in kartice za polnjenje mobilnih telefonov.

 

Kriminalisti so med preiskavo ugotovili, da so roparji vlomili skozi vhodna vrata bencinskega servisa, zaradi česar se je sprožila tudi alarmna naprava. Po končanem ropu so se vlomilci z osebnim avtomobilom odpeljali neznano kam, so v sporočilu za javnost še zapisali predstavniki novogoriške policijske uprave.

 

Novogoriški kriminalisti so se že povezali z italijanskimi varnostnimi organi, v zvezi z vlomom v bencinski servis pa še vedno poteka intenzivna kriminalistična preiskava.

 

Policisti novogoriške policijske uprave naprošajo vse, ki bi v zvezi z nedeljskim vlomom karkoli vedeli, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.