Oropali poslovalnico NLB na Duplici pri Kamniku

Danes zgodaj zjutraj so neznanci oziroma ali neznanec oropali poslovalnico banke na Duplici pri Kamniku. O ropu še ni veliko znanega, policisti pa storilce oziroma storilca intenzivno iščejo.

Objavljeno
28. februar 2011 11.46
Ba.P., delo.si
Ba.P., delo.si
Kamnik - Operativni komunikacijski center PU Ljubljana je bil okoli 7.15 obveščen o storjenem kaznivem dejanju ropa v poslovalnici NLB v Kamniku, poroča spletna stran 24ur, policija pa je s podatki še zelo skopa. V tem trenutku poteka intenzivno zbiranje obvestil in postopki za razjasnitev okoliščin ropa. Policisti v ožji in širši okolici izvajajo ukrepe za izsleditev storilca. Poslovalnica bo danes zaprta.

Neznanca včeraj oropala prodajalno v Novi Gorici

Včeraj okrog 22. ure so bili o ropu obveščeni tudi policisti PU Nova Gorica. V prodajalno na Rejčevi ulici v Novi Gorici sta vstopila mlajša moška nižje postave in od prodajalca zahtevala gotovino. Grožnjo sta podkrepila z nožem, ko jima je prodajalec manjšo vsoto denarja, ki jo je imel v blagajni, izročil, pa sta pobegnila. Policisti in kriminalisti rop še vedno intenzivno preiskujejo, o kaznivem dejanju pa so obvestili tudi preiskovalno sodnico in okrožno državno tožilstvo.