Pogrešajo 45-letnega Marijana Lipičnika

30. januarja je od doma neznano kam odšel 45-letni Marijan Lipičnik iz Šentilja pod Turjakom v občini Mislinja. Policisti ga skupaj s sorodniki in občani še vedno iščejo.

Objavljeno
05. februar 2007 12.40
Slovenski policisti zavzeli položaje
Slovenj Gradec - Pred slabim tednom, 30. januarja, je od doma neznano kam odšel 45-letni Marijan Lipičnik iz Šentilja pod Turjakom v občini Mislinja. Policisti ga skupaj s sorodniki in občani še vedno iščejo. Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, prosijo, naj to sporočijo najbližji policijski postaji, pokličejo na telefonsko številko 113 ali anonimno telefonsko številko Policije 080 1200.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Slovenj Gradec, je pogrešani visok približno 172 centimetrov, srednje postave, kostanjevih las s čelno plešo. Ob odhodu od doma naj bi bil oblečen v temne hlače, debelejšo polo majico, temno modro jakno in obut v rjave gležnarje. Najverjetneje je nosil očala z okvirjem rumene barve.

Z Lipičnikom so se nazadnje pogovarjali njegovi sodelavci Premogovnika Velenje. Od doma pa je odšel brez denarnice, plačilnih kartic in vseh dokumentov, prav tako je doma pustil mobilni telefon, iz katerega je vzel SIM kartico.

V nedeljo je bila na območju Šentilja pod Turjakom, hriba Črepič in pohodniške poti iz smeri Črnega vrha proti Mislinji izvedena tudi obsežna iskalna akcija, v kateri je sodelovalo 24 policistov z dvema vodnikoma službenih psov policije, 40 gasilcev, 20 lovcev in 21 vodnikov lavinskih psov, vendar pogrešanega niso našli.