Pogrešana se je javila policiji

Policija je preklicala iskanje pogrešane Gregorc Lucije, ki je obvestila ljubljanske policiste, da se nahaja v Ljubljani. Od 23. januarja pa pogrešajo 14-letno Valentino Ljubas iz Kočevja.

Objavljeno
09. februar 2007 19.45
Pogrešana Lucija
Ljubljana/Ajdovščina - Policija je preklicala iskanje pogrešane Gregorc Lucije, ki je obvestila ljubljanske policiste, da se nahaja v Ljubljani. Ljubljanski policisti še preverjajo okoliščine izginotja.

20-letna Gregorčeva je bila pogrešana od četrtka, ko so jo nazadnje videli na Dolgem mostu v Ljubljani, kjer je štopala v smeri proti Primorski.

Pogrešana 14-letnica iz Kočevja

Od doma je 23. januarja neznano kam odšla 14-letna Valentina Ljubas iz Kočevja. Kot so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana, je pogrešana visoka okoli 170 centimetrov, močnejše postave, daljših črnih valovitih las in rjavih oči. Nazadnje je bila oblečena v črno jakno in v temno modre kavbojke ter obuta v športne copate rdeče in bele barve.

Pogrešano so nazadnje videli v Ljubljani, od koder naj bi šla na obisk k sorodnikom v Mengeš, kamor pa ni prišla.

Policija naproša vse, ki bi o pogrešanih karkoli vedeli in tiste, ki so v četrtek okoli 11.30 na Dolgem mostu v Ljubljani štopali, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali na številko 113.