Policija išče pogrešani osebi

Policija išče 13-letno Tjašo Mohar iz Podrečja, ki je v ponedeljek popoldne odšla neznano kam. Od torka dopoldne pogrešajo tudi 50-letno Darinko Šimenc iz okolice Domžal.

Objavljeno
27. marec 2007 19.29
Pogrešana Tjaša Mohar
Ljubljana - V ponedeljek v popoldanskem času je od doma neznano kam odšla 13-letna Tjaša Mohar iz Podrečja.

Pogrešana je visoka 180 cm, suhe postave, svetlorjavih do vratu segajočih las in modrih oči, oblečena v svetlo rjav – bež termovelur, modre jeans hlače (spran videz) in obuta v bele športne copate znamke Nike. S seboj ima torbico velikosti A4 formata - živo oranžne barve.

Pogrešana tudi Darinka Šimenc

Policijska uprava Ljubljana sporoča, da od torka dopoldne pogrešajo tudi 50-letno Darinko Šimenc, ki je takrat od doma v okolici Domžal odšla neznano kam.

Šimenčeva je visoka okoli 160 cm, je srednje postave, kratkih svetlih (blond) las. Ko je izginila, je bila oblečena v temno modre oprijete hlače, po preddvidevanju policistov tudi temen pulover in svetlo moder brezrokavnik oziroma vetrovko brez rokavov. Pogrešana je bila obuta v temne pohodne čevlje. Pri sebi je imela polivinilno vrečko z zelenimi črtami, v kateri je bila neznana vsebina.

S policijske postaje Domžale občane pozivajo, da koristne informacije za izsleditev obeh pogrešanih oseb sporočijo policistom na telefonsko številko (01) 724 65 80 (int. št. 113), oziroma na anonimno številko policije 080 1200.