Policist ponujal hčer

V enem od nenavadnih primerov, ki jih je preiskovala michiganska policija, se je znašel policist, ki je spolne usluge svoje hčere ponujal prek interneta, tiskal njene poslovne vizitke in jo silil v prostitucijo.

Objavljeno
20. februar 2007 11.31
Vsakdanji prizor v marsikaterem mestu po svetu
Detroit – Ko je policija v majhnem mestu v ameriški zvezni državi Michigan aretirala 20-letno Bridgette Pattison zaradi prostitucije, so preiskovalci v nadaljevanju zaslišanja osupli nad spoznanjem, da je bil njen zvodnik William Pattison njen oče. Pattison je sicer pomožni policist in paznik v prevzgojno zaporni ustanovi.

William Pattison je usluge svoje hčere ponujal prek interneta in zanjo celo natisnil poslovne vizitke. Bridgette je policistom zaupala, da jo je oče zlorabljal od njenega četrtega leta.

Bridgette je že imela kratko zgodovino prekrškov, zaradi katerih je med drugim izgubila skrbništvo nad hčerjo, ki so jo nato dodelili očetovi ženi. William Pattison je tak položaj s pridom izrabljal in silil hči v prostitucijo s tem, ko je imel nadzor nad Bridgettinimi obiski lastne hčere.