Postrelil družino in sodil še sebi

Slađan Kuzmanović je v Srbiji streljal na speče starše in mlajšega brata in jih ubil, na koncu pa si je s strelom v čelo sodil še sam. Prizanesel je samo svoji babici, ki je po njegovih besedah "tako ali tako že stara in bo kmalu umrla".

Objavljeno
18. september 2009 17.23
Ba.P.
Ba.P.
Beograd - Slađan Kuzmanović je v Srbiji streljal na speče starše in mlajšega brata in jih ubil, na koncu pa si je s strelom v čelo sodil še sam. Prizanesel je samo svoji babici, ki je po njegovih besedah "tako ali tako že stara in bo kmalu umrla".

Tragični dogodek se je zgodil v noči na petek, policija pa je po prihodu na kraj streljanja ugotovila, da je razbito steklo na vhodnih vratih, zaradi česar predvidevajo, da je Slađanov mlajši brat hotel pobegniti. 34-letnik je bil ustreljen po tem, ko je zaradi hrupa vstopil v spalnico staršev, da bi preveril kaj se dogaja.

Truplo strelca so policisti našli v sedečem položaju, prislonjeno ob zid. Slađan je v vsakega člana družine izstrelil po več nabojev iz pištole Zastava 7,62 katere lastnik je bil njegov oče, napad pa naj bi bil načrtovan.

Policisti predvidevajo, da so razlogi za tragedijo nerešeni spori v družini, saj naj bi se 38-letni strelec še dan prej svoji teti pritoževal, da je njegova mama "znorela", in da naj bi ostale člane družine zastrupljala.

Družina naj bi bila po besedah sosedov sicer povsem "običajna" in dobro situirana.