Preiskujejo nasilno smrt moškega v Podgori

Četica policistov, kriminalistov in forenzikov je danes prečesala teren v bližini stanovanjske hiše v Podgori, kjer je v noči na petek po neuradnih, a zanesljivih podatkih umrl Jože Zajc. Domačini znajo povedati, da je bil starejši moški, star okrog 80 let, a okoliščin njegove smrti ne poznajo.

Objavljeno
25. februar 2011 16.58
Jure Predanič, kronika
Jure Predanič, kronika
Ljubljana - Policisti so bili, kot po navadi, s prvimi podatki skopi: »Okrog 10.10 je bil operativno-komunikacijski center Policijske uprave Ljubljana obveščen, da so v stanovanjski hiši v okolici Dolskega pri Ljubljani našli mrtvega moškega. Tja so takoj odšli policisti, ki so kraj zavarovali. Prva zbrana obvestila kažejo na to, da je moški umrl nasilne smrti. Policisti in kriminalisti nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah dogodka in opravljajo druga preiskovalna dejanja. Ogleda kraja dejanja sta se udeležila tudi državna tožilka in preiskovalni sodnik. Več podatkov vam zaradi nadaljnjih postopkov policije ne moremo posredovati,« je sporočil tiskovni predstavnik ljubljanskih policistov Sebastjan Juhant.

Neuradno pa smo izvedeli, da je pokojnega menda našla soseda, ki je ob bližnji kapelici opazila sledove krvi, ki so vodili do njegove hiše. Prav tako je bilo slišati, da je od nasilne smrti Jožeta Zajca minilo že nekaj dni.