Preprodajalec mamil v dirki poškodoval tri policijske avtomobile

Murskosoboški policisti so na izvozu z avtoceste skušali ustaviti 26-letnega voznika z območja Ljubljane, za katerega so dobili informacijo, da v Pomurju preprodaja prepovedane droge. Voznik znakov policistov, da se ustavi, ni upošteval in z veliko hitrostjo nadaljeval vožnjo, pri tem pa je poškodoval tri policijske avtomobile, s katerim so mu policisti zaprli pot.

Objavljeno
25. februar 2011 12.20
I. G., Murska Sobota
I. G., Murska Sobota
Murska Sobota -  V trčenju sta bila dva policista lažje poškodovana. Policisti in kriminalisti so se podali v lov za ubežnikom. Ko je ta uvidel, da ne bo mogel pobegniti, je avto ustavil in pobegnil. Med begom je odvrgel zavoj, v katerem je bilo 50 gramov heroina in 10 gramov kokaina.

Policisti so voznika pridržali in po odredbi sodišča pri njem doma opravili hišno preiskavo. Natančno so preiskali tudi njegov avtomobil, v katerem so našli manjšo količino heroina. Vrednost zasežene droge na trgu je 5000 evrov.

Mladeniča bodo ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami in kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.