Pretep na Šubičevi usoden za 22-letnika

Pretep, ki se je 7. septembra zgodil na Šubičevi ulici v Ljubljani, je zahteval smrtno žrtev.

Objavljeno
16. september 2013 12.56
Križišče Šubičeve ulice in Slovenske ceste v Ljubljani
M. Fe., kronika, Mo. Z., Delo.si
M. Fe., kronika, Mo. Z., Delo.si
Ljubljana - Pretep, ki se je 7. septembra zgodil na Šubičevi ulici v Ljubljani, je zahteval smrtno žrtev, saj je v noči na petek v bolnišnici umrl mladi udeleženec, ki so ga v bolnišnično oskrbo sprejeli težje poškodovanega.

Kot je potrdila tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave, je šlo za 22-letnega moškega. Vsi pleteni v pretep so znani, med njimi tudi 29-letni Ljubljančan, ki je mlajšega silovito udaril, da je ta padel in z glavo udaril ob tla.

Kdo je videl pretep?

Policisti sicer še vedno preverjajo okoliščine prepira in pretepa, kjer jo je 7. septembra okrog pol petih zjutraj skupil mlajši moški. Policisti so doslej ugotovili, da so bili v dogodek vpleteni štirje - dva sta pobegnila, dva pa sta bila še tam. Sporekli sta se dve skupini znancev, zapele so tudi pesti. Po naših podatkih se je prepir začel že pri Emonski kleti, nadaljeval pa se je na Šubičevi ulici.

Ker okoliščine dogodka niso povsem jasne, policisti še vedno pozivajo vse, ki bi o tem kar koli vedeli, naj jih pokličejo na 113 ali pa na anonimno številko policije 080 12 00.