S sekiro nad bankomat?

V noči z nedelje na ponedeljek so za zdaj še neznani storilci poskušali vlomiti v bančni avtomat ob vhodu v Mercatorjev market v Kisovcu. Materialno škodo policisti še ugotavljajo, prav tako še niso izsledili storilcev kaznivega dejanja.

Objavljeno
14. februar 2011 16.47
Polona Malovrh, Zagorje
Polona Malovrh, Zagorje
Zagorje - Po podatkih Policijske uprave Ljubljana so avtomat le poškodovali - neuradno s sekiro -, ni pa jim uspelo odtujiti vsebine ali samega bančnega avtomata. Očitno so zato, ker jim z zunanje strani vlom ni uspel, poskušali še z notranje, tako da so vlomili vrata v preddverje Mercatorja. Iz trgovine niso odnesli ničesar, so pa zato uničili telefonsko govorilnico v bližini avtomata.  Materialno škodo policisti še ugotavljajo, prav tako po podatkih Vinka Stojnška, tiskovnega predstavnika Policijske uprave Ljubljana, še niso izsledili storilcev kaznivega dejanja.

Kisovec, miren kraj med Izlakami in Zagorjem, je v preteklosti že bil tudi prizorišče bančnega ropa: iz tamkajšnje poslovalnice NLB, tedaj še zasavske banke, sta neznanca odnesla dobrih 12.000 evrov.