Še ena žrtev sobotnega streljanja

Po sobotnem streljanju v naselju mobilnih hiš v ameriškem mestu Brunwick, v katerem je sedem oseb umrlo, dve pa sta bili ranjeni, je danes umrla še ena oseba, in sicer 19-letni Michael Toler.

Objavljeno
31. avgust 2009 11.43
Miamijska policija (slika je simbolna)
Ba.P.
Ba.P.
Washington - Po sobotnem streljanju v naselju mobilnih hiš v ameriškem mestu Brunwick, v katerem je sedem oseb umrlo, dve pa sta bili ranjeni, je danes umrla še ena oseba, in sicer 19-letni Michael Toler.

Druga v streljanju ranjena oseba ostaja v bolnišnici. Matt Doering, načelnik policije v okrožju Glynn County, je povedal, da osumljenca še nimajo in pozval javnost naj jim vsi, ki bi imeli kakršno koli informacijo, pomagajo pri iskanju strelca. Doering je že izločil možnost, da bi strelec na kraju dogodka sodil še sebi, saj njegovega trupla ni bilo med mrtvimi in ranjenimi.

Policija je zaradi posedovanja drog aretirala moškega, ki je zaradi nemira v naselju poklical policijo. Aretiran moški je 22-letni Guy Heinze, sorodnik ene od žrtev streljanja, Doering pa je povedal, da je tudi na seznamu osumljenih za streljanje.