Smrt v prevrnjenem avtomobilu

V prometni nesreči, ki se je pripetila na lokalni cesti med Dolnjo Bistrico in Srednjo Bistrico v občini Črenšovci kmalu po polnoči, je umrl sopotnik. Dve osebi sta bili hudo, štiri pa lažje poškodovane.

Objavljeno
25. december 2006 10.39
V prevrnjenem avtomobilu, v katerem se je prevežalo sedem potenikov, je umrl sopotnik in lastnik vozila
Ljubljana - Prometna nesreča s smrtnim izidom se je pripetila okoli 00.30 na lokalni cesti med Dolnjo Bistrico in Srednjo Bistrico v občini Črenšovci. Do nesreče je prišlo, ko je 20-letna voznica osebnega avtomobila iz Dolnje Bistrice na ravnem delu ceste zapeljala v jarek, kjer se je vozilo prevrnilo. V nesreči se je smrtno ponesrečil 24-letni lastnik vozila, ki se je v vozilu peljal kot sopotnik. V vozilu se je peljalo sedem ljudi. Poleg lastnika vozila, ki je v nesreči umrl, in voznice, ki je bila lahko telesno poškodovana, sta bili v navedenem vozilu še dve osebi hudo telesno poškodovani, tri pa lažje.

Sicer pa so policisti so v noči na ponedeljek obravnavali 22 prometnih nesreč, v katerih so se štirje udeleženci huje, osem pa lažje poškodovalo. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 99 kršitev javnega reda in miru ter 39 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 77-krat posredovali na javnih krajih in 22-krat v zasebnih prostorih, pridržali so pet kršiteljev. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 15 vlomov, 14 poškodovanj tuje stvari, šest tatvin ter po ena povzročitev splošne nevarnosti, ponarejanje listin, drzna tatvina in izsiljevanje.