Streljanje v kompleksu ameriške televizijske mreže CNN

Ameriška televizijska mreža CNN je lahko o zločinu poročala skoraj istočasno, ko se je ta dogajal, saj se je zgodil v kompleksu zgradb v Atlanti, v katerem je tudi sedež televizije.

Objavljeno
04. april 2007 11.25
Moški, ki je bil ranjen med streljanjem
Atlanta - Ameriška televizijska mreža CNN je lahko o zločinu poročala skoraj istočasno, ko se je ta dogajal, saj se je zgodil v kompleksu zgradb v Atlanti z imenom CNN center, v katerem je tudi sedež televizije. Priče dogodka so poročale o moškem, ki je po tleh vlačil žensko za lase in jo nato večkrat ustrelil. Napadalca je nato z zadetkom v glavo onesposobil eden od varnostnikov centra CNN.

Policija je kasneje sporočila, da je 22-letna uslužbenka hotela Omni Clara Riddles umrla na kraju dogodka, morilca pa so odpeljali v bolnišnico in je v kritičnem stanju. Šlo naj bi za osebni spor med morilcem in žrtvijo, ki sta imela v preteklosti razmerje. V času zločina je bilo v centru CNN, ki gosti številne trgovine in poslovne prostore, precej živahno, so pa za nekaj časa izpraznili tudi del pisarn kabelske televizije.