Svojci že mesec dni pogrešajo Tino Škaper

Policiste so 30. julija obvestili, da je 29-letnica odšla iz Slovenskega združenja za duševno zdravje v Piranu.

Objavljeno
28. avgust 2013 16.20
Ba. P., Delo.si
Ba. P., Delo.si

Nova Gorica - Tina Škaper, sicer doma v Podsabotinu v Goriških Brdih, je v petek, 26. julija odšla iz združenja za duševno zdravje, kjer je bivala.

Policisti Policijske postaje Nova Gorica so z intenzivnim zbiranjem obvestil in preverjanjem informacij ugotovili, da je 29-letnica odhod načrtovala in se s pristojnimi v piranskem združenju predhodno dogovorila, da se bo čez tri dni oziroma 29. julija tja tudi vrnila.

Na dan odhoda je Škaperjeva sorodnike po telefonu obvestila, da se nahaja v Kopru, od takrat pa se ni oglasila nikomur več, neuspešno pa jo iščejo tudi policisti.

Vse, ki bi o izginotju Tine Škaper karkoli vedeli, zato naprošajo, da jim to sporočijo na interventno številko 113, na anonimni telefon policija 080 1200, ali na PP Nova Gorica (05) 303 44 00.

Pogrešana je visoka okrog 165 centimetrov, tehta približno 65 kilogramov, ima temnejše lase, ki jih običajno nosi spete v čop, je temnejše polti in ima temno rjave oči. Prstanec leve roke ji krasi tetovaža prstana. Ko so jo nazadnje videli, je nosila dolge črne hlače in japonke, pri sebi pa je imela manjši rjav nahrbtnik.