Tovornjak podrsal hišo ob cesti

Pri Hruševju je danes ob 6.35 uri voznik tovornjaka s polpriklopnikom, na katerem je imel naloženo železo, podrsal hišo ob cesti. V nesreči se je prikolica prevrnila, razsut tovor pa je popolnoma zaprl cesto.

Objavljeno
28. marec 2007 13.17
Razsut tovor je popolnoma zaprl cesto
Postojna - Pri Hruševju je danes ob 6.35 uri 27-letni voznik tovornjaka s polpriklopnikom, na katerem je imel naloženo železo, podrsal hišo ob cesti. V nesreči se je prikolica prevrnila, razsut tovor pa je popolnoma zaprl cesto.

Kot so sporočili iz Prometno-informacijskega centra za državne ceste, so v Hruševju na cesti Postojna - Razdrto posledice prometne nesreče že odstranili.

27-letniku iz okolice Sežane se je v ostrem levem ovinku nagnila prikolica, na kateri je imel naloženo železo. Pri tem je s tovornjakom podrsal po hiši ob cesti in jo precej poškodoval. V nesreči se je voznik lažje poškodoval, prav tako pa sta nekoliko poškodovani še dve vozili.

Škoda še ni znana, na postojnski policiji pravijo, da tudi vzroka nesreče še ne poznajo. Najverjetneje se je zgodila zaradi prevelike hitrosti.