Ubila ga je na prvem zmenku

Prvi zmenek se je za 53-letnega Američana končal usodno. Pet let mlajša ženska ga je povozila do smrti.

Objavljeno
17. september 2014 11.35
ap-Seven Dead Babies Arrest
Mi. K., kronika
Mi. K., kronika
Washington - Zmenek med 53-letnim Američanom Leonom Shawom in 47-letno žensko, katerih ime ameriški mediji niso razkrili, se ni končal v postelji, temveč je Shaw pristal v mrtvašnici. Par je na zmenku začel s popivanjem, nato pa sta odšla na obisk do njegovega prijatelja, ki se ukvarja s tetoviranjem. Med obiskom je ženska prišla do ideje, da bi imela na prsih tetovažo, vendar je nato med njimi izbruhnil prepir.

Ženska, ki je bila takrat oblečena le v majico s kratkimi rokavi, je odšla pred hišo in se vsedla v dostavni tovornjak, katerega lastnik je bil Shaw. Slednji je prav tako odšel pred hišo, takrat pa ga je prijatelj nazadnje videl živega. Ko je lastnik hiše čez nekaj minut prišel na dvorišče, je tam zagledal prijateljevo truplo, medtem ko o ženski ni bilo ne duha ne sluha.

Policija je kasneje ugotovila, da je ženska do smrti povozila Shawa, ki ga je poznala le nekaj ur. Preiskava še poteka, zato še ni jasno, ali gre za umor ali za nesrečo, poroča ameriški spletni portal Komonews.com. Z iskanjem ženske policisti niso imeli težav, saj se je ta z avtomobilom zaletela nekaj ulic stran, težko poškodovano so odpeljali v bližnjo bolnišnico.