Poskusa ugrabitve deklice ni bilo

Policisti so ugotovili, da se poskus ugrabitve 11-letne deklice v torek v Ljubljani ni zgodil.

Objavljeno
20. november 2015 15.07
acr Policija
Mi. K., kronika
Mi. K., kronika

Ljubljana − Policisti so takoj po prijavi poskusa ugrabitve 11-letnice, ki naj bi se zgodil v torek, začeli intenzivno zbirati obvestila ter v okviru tega preverjati vse morebitne okoliščine dogodka (tudi z morebitnimi pričami in drugim). »Identiteta osebe, ki se jo je pozivalo prek družbenih omrežij, ni znana in se tudi ni javila policiji. Na podlagi preiskave pa so policisti potrdili, da dogodka ni bilo,« so danes sporočili iz ljubljanske policijske uprave.

Kot smo poročali, so je na družabnem spletnem omrežju facebook pojavila prošnja staršev 11-letne deklice, ki jo je v Ljubljani domnevno poskušal ugrabiti neznanec.

Starši so zapisali, da je 17. novembra neznana mlajša ženska z otrokom v vozičku pomagala njihovi 11-letni hčeri, ki jo je fizično napadel neznanec in začel vleči proti avtomobilu. Napad se je menda zgodil malo po 17. uri v Ljubljani na avtobusni postaji na križišču Kajuhove in Zaloške ceste.

»Neznana mlajša ženska je udarila napadalca in pogumno iztrgala iz rok napadalca našo hčer, za kar smo ji v družini neizmerno in večno hvaležni. S soprogo se želiva zahvaliti neznani ženski, zato bi vas prosili, če to delite na vaših FB profilih, da se ta ženska najde, ker zahvaljujoč njenemu pogumu je naša hčera doma na varnem,« je zapisal oče deklice in vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, pozval, naj pokličejo na policijsko postajo Moste v Ljubljani.