Umrl še drugi poškodovanec v nesreči na Senovem

Na dolenjskih, posavskih in belokranjskih cestah je letos po podatkih policije v prometnih nesrečah umrlo že enajst ljudi.

Objavljeno
16. september 2013 16.52
Mo. Z., Delo.si
Mo. Z., Delo.si
Senovo - V noči iz sobote na nedeljo je v novomeški bolnišnici umrla 52-letnica, ki se je hudo poškodovala v prometni nesreči konec avgusta na Senovem, ko je avto odbilo na teraso gostinskega lokala, so po pisanju Slovenske tiskovne agencije sporočili z novomeške policijske uprave. Gre že za drugo žrtev omenjene prometne nesreče, saj je na dan, ko se je zgodila, umrl še 59-letni moški.

Nesreča se je zgodila 30. avgusta dopoldne. Osemnajstletni voznik osebnega avtomobila je vozil po regionalni cesti iz Malega Kamna proti Brestanici in nepravilno prehiteval avtomobil, ki ga je vozil 30-letnik. Po trčenju je avtomobil 18-letnika odbilo levo, preko zelenice na teraso lokala, kjer je sedelo več ljudi. Trije so se hudo poškodovali, dva od njiju sta umrla.

Na dolenjskih, posavskih in belokranjskih cestah je letos po podatkih policije v prometnih nesrečah umrlo že enajst ljudi, v enakem obdobju lani so našteli štiri smrtne žrtve.