Utopljenca še iščejo

Osebo, kateri se po včerajšnji nesreči na Trbojskem jezeru ni uspelo rešiti iz vode, zeenkrat še niso našli. Akcija iskanja se nadaljuje.

Objavljeno
24. avgust 2009 11.32
Ti. Kr.
Ti. Kr.
Akcija iskanja utopljenca, kateremu se ni uspelo rešiti iz Trbojskega jezera v občini Šenčur, se je danes, po včerajšnji prekinitvi ob 22. uri zaradi slabe vidljivosti, začela ob 8. uri. Zaenkrat utopljenca še niso našli.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj naj bi šlo za 66-letnega moškega, doma iz okolice Mavčič. Ta je skupaj z 61-letnikom veslal v kanuju, ko se je ta v bližini brunarice "Pri krivi ščuki" v naselju Praše, prevrnil. 61-letni moški je izplaval iz vode, drugi pa je potonil in je pogrešan. Nerseča naj bi se zgodila včeraj okrog 18.40 ure.

Pri iskanju, ki ga vodi policija, bodo, kot so nam povedali na Regijskem centru za obveščanje v Kranju, še naprej sodelovali enota reševalcev z reševalnimi psi za iskanje pogrešanih oseb, potapljači, helikopter policije ter kranjski poklicni gasilci, ki so s čolnom že včeraj preiskali jezero, a pogrešanega niso našli.