V čelnem trčenju umrla mladoletnica

V Malih Braslovčah sta zjutraj čelno trčila dva osebna avtomobila. 18-letni voznik osebnega vozila je v levem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebno vozilo, pri tem je umrla mladoletna sopotnica v vozilu povzročitelja.

Objavljeno
23. oktober 2009 11.29
Ma.B./STA
Ma.B./STA
Braslovče - V Malih Braslovčah sta zjutraj okrog 8. ure čelno trčila dva osebna avtomobila, pri tem pa je ena oseba izgubila življenje. Cesta je do nadaljnjega zaprta za ves promet, podrobnosti nesreče pa bodo celjski policisti posredovali tekom dneva, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Prometna nesreča se je zgodila, ko je 18-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Letuša proti Parižljam, v Malih Braslovčah v levem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebno vozilo, ki mu je pripeljalo nasproti.

V prometni nesreči je umrla mladoletna sopotnica v vozilu povzročitelja prometne nesreče. 18-letni voznik in 18-letni sopotnik prav tako z območja Upravne enote Mozirje pa sta bila v nesreči hudo poškodovana.

Prav tako je bil v prometni nesreči hudo poškodovan 35-letni voznik drugega osebnega vozila z območja Upravne enote Slovenska Bistrica.

Na cestah celjske regije je letos umrlo že 18 ljudi, lani v enakem obdobju pa 24.