V kampu našli tri trupla

Davi so v počitniškem kampu na zahodu Nemčije našli trupla treh ljudi, ki so bili zabodeni do smrti. Umore naj bi zakrivil 33-letnik, ki ga je policija že aretirala.

Objavljeno
23. avgust 2009 21.10

Berlin - V počitniškem kampu na zahodu Nemčije so davi našli trupla treh ljudi, ki so bili zabodeni do smrti. Policija je bila o umoru obveščena v noči na nedeljo prek telefonskega klica, danes pa so aretirali 33-letnika, ki je osumljen, da je zagrešil krvavo dejanje.

 

Zločin se je zgodil v kraju Coesfeld zahodno od mesta Münster. Pri osumljenjem gre za nekdanjega fanta umorjene 29-letnice in njenih staršev, starih okoli 50 let.

 

Na truplih trojice, ki jih je policija davi našla v leseni hišici, so odkrili večkratne vbode in ureze. 10-mesečna hči osumljenca in njegovega umorjenega dekleta je napad preživela brez poškodb, je pa za zdaj v oskrbi v bližnji bolnišnici.

 

Policija je v osumljenčevem vozilu našla nože s sledmi krvi in samurajski meč. Po mnenju policije bi lahko bil motiv za umor spor nekdanjih zaljubljencev glede preživnine.