V nesreči traktorja umrl 20-letnik

Na strmem delu travnika se je traktor z nakladalko prevrnil na levi bok, sopotnik pa je padel iz kabine in pod njo obležal.

Objavljeno
24. maj 2017 12.31
uho*secnja dreves
M. Č., STA
M. Č., STA
Šoštanj − V Lokovici v občini Šoštanj se je včeraj popoldne ob nalaganju sena na travniku v bližini stanovanjske hiše prevrnil kmetijski traktor z nakladalko, v katerem sta bila 42-letni voznik in 20-letni sopotnik. Mlajši je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl. Preiskava dogodka še poteka, so sporočili s celjske policijske uprave.

Voznik traktorja je v torek popoldne z 20-letnim sopotnikom, ki je na levem delu kabine sedel na originalnem traktorskem sedežu, nalagal seno na travniku blizu stanovanjske hiše. Na strmem delu travnika se je traktor z nakladalko prevrnil na levi bok, sopotnik pa je padel iz kabine in pod njo obležal.

Ogled kraja nesreče na območju Policijske postaje Velenje je ob navazočnosti državne tožilke in preiskovalne sodnice opravila ogledna skupina sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje, preiskava dogodka pa še ni zaključena, so še navedli na celjski policijski upravi.