V Poreču brutalni umor

Na ulici v središču Poreča na Hrvaškem je ponoči nek moški do smrti večkrat zabodel 49-letno žensko, ki je nato umrla. Ženska je napadalcu skušala pobegniti, a jo je ujel in umoril.

Objavljeno
28. avgust 2009 12.07
Mo.Z./STA
Mo.Z./STA
Poreč - Na ulici v središču Poreča na Hrvaškem je ponoči nek moški do smrti večkrat zabodel 49-letno žensko, ki je nato umrla, poročajo hrvaški dnevni časniki. Ženska je napadalcu skušala pobegniti, a jo je ujel in umoril. Zatem je pobegnil s kraja zločina, a se je nato sam predal policiji.

Grozovit umor se je zgodil okoli 1. ure ponoči v samem središču Poreča. Motiv uradno še ni znan, po navedbah nekaterih časnikov pa naj bi bilo posredi ljubosumje.

 

Moški naj bi nesrečno žensko že večkrat zabodel, nakar mu je pobegnila, on pa je nato stekel za njo in jo med tekom še večkrat zabodel, dokler ni padla na pločnik. Pri tem jo je tudi glasno zmerjal. Ko so do nje priskočili mimoidoči, je bila še živa, vendar je izdihnila še pred prihodom reševalcev, navaja Večernji list.

 

Njen morilec je s kraja zločina pobegnil, že po približno eni uri pa se je predal policiji. Po navedbah dnevnika 24Sata naj bi šlo za prebivalca Poreča, žrtev pa naj bi bila iz Osijeka.