V prometni nesreči se je hudo poškodoval voznik skuterja

Danes ob 13.30 se je tik pred izvozom za Strunjan zgodila hujša prometna nesreča. 25 letni voznik kolesa z motorjem, ki je vozil iz smeri Belvederja proti Strunjanu, naj bi v zadnjem ovinku pred Strunjansko dolino izgubil nadzor nad motorjem in po nekaj metrih drsenja po cestišču trčil v dostavno vozilo, ki je vozilo v nasprotni smeri.

Objavljeno
18. februar 2011 19.42
Vojko Rotar, Koper
Vojko Rotar, Koper
Strunjana - Voznica kombija z italijanskimi registrskimi tablicami ni utrpela telesnih poškodb, medtem ko so reševalci prehospitalne enote voznika kolesa z motorjem odpeljali v izolsko bolnišnico na zdravljenje. Voznik skuterja, ki je po prvih ugotovitvah vozil brez varnostne čelade, se je v prometni nesreči težje telesno poškodovl.

Natančnih informacij o poškodbah uradno še nismo mogli izvedeti, vendar naj bi bil ponesrečenec v zelo slabem stanju. Del cestišča od Strunjana do Belvederja je bil zaradi ugotavljanja okoliščin in odstranjevanja posledic prometne nesreče več ur zaprt za promet v obe smeri. V času zapore je bil promet usmerjen na stranski cesti čez Ronek in Dobravo.