V prometni nesreči umrlo pet mladih

Gosta megla v zgodnjih jutranjih urah je bila razlog za hudo prometno nesrečo na nemških cestah, v kateri je umrlo pet oseb. Voznika najverjetneje nista niti opazila drug drugega, ko so luči avtomobilov postale vidne skozi meglo, pa je bilo že prepozno.

Objavljeno
28. september 2009 19.12
Ba.P.
Ba.P.
Berlin - Gosta megla v zgodnjih jutranjih urah je bila razlog za hudo prometno nesrečo na nemški cesti v bližini krala Altötting, v kateri je umrlo pet oseb. 28-letni Thomas M. se je s prijateljem vozil po bavarski cesti, ko pa se je hotel s srebrnim avtomobilom znamke BMW priključiti na avtocesto, je zaradi megle namesto na priključek zapeljal na izvoz in trčil v avtomobil, v katerem se je vozil 21-letni Jakob R. s prijateljico in dvema prijateljema.

Voznika najverjetneje nista niti opazila drug drugega, ko so luči avtomobilov postale vidne skozi meglo, pa je bilo že prepozno in avtomobila sta čelno trčila.

Thomas in prijatelj sta bila mrtva na kraju nesreče, prav tako Jakob in ena izmed njegovih prijateljic, druga pa je umrla v bolnišnici. Preživel je le Jakobov prijatelj, ki je kljub hudim poškodbam uspel poklicati reševalce.