V romskem naselju Brezje zabodli 20-letnika

V novomeškem romskem naselju Brezje je prišlo do spora med več osebami. Med sporom je 21-letni osumljenec iz Brezja z nožem v predel trebuha zabodel 20-letnega moškega.

Objavljeno
13. marec 2007 15.22
Novo mesto - V novomeškem romskem naselju Brezje je danes nekaj po polnoči prišlo do spora med več osebami. Za zdaj je znano, da se je vnel prepir med več osebami, padlo je tudi nekaj udarcev, v tem pa je eden od vpletenih potegnil nož na preklop in 20-letnega sokrajana z njim zabodel v trebuh.

Policijska preiskava glede omenjenega dogodka še poteka, 21-letnega moškega, ki je utemeljeno osumljen storitve kaznivega dejanja hude telesne poškodbe, pa bodo po koncu preiskave ovadili na okrožno državno tožilstvo v Novem mestu.

S Policijske uprave Novo mesto so še sporočili, da se hudo poškodovan moški zdravi v novomeški bolnišnici, okoliščine kaznivega dejanja pa preiskujejo tudi kriminalisti.

V intenzivnem oddelku Splošne bolnišnice Novo mesto so povedali le, da poškodovanec ni več na intenzivni negi, več informacij pa zaradi varovanja osebnih podatkov strokovni direktor novomeške bolnišnice Josip Smodej ni želel posredovati.