Voznika in voznico so rešili gasilci

Na cesti med Vanča vasjo in Veščico na križišču za Kupšince se je zgodila prometna nesreča, v kateri so se poškodovali trije ljudje, med njimi 46-letni voznik terenca in 32-letna voznica osebnega avtomobila.

Objavljeno
21. februar 2011 12.39
I. G., Murska Sobota
I. G., Murska Sobota
Murska Sobota - Po podatkih murskosoboške policijske uprave je prometno nesrečo, ki se  je na regionalni cesti Murska Sobota- Gederovci zgodila ob 10.05 uri, povzročil 46- letni voznik terenca znamke chevrolet captiva, ki je v bližini Kupšincev v blagem in preglednem ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas. To se je zgodilo v trenutku, ko mu je z nasprotne strani pravilno po svojem voznem pasu pripeljala 32- letna voznica osebnega avta renault laguna. Med vozili je prišlo do trčenja, po katerem je terenec obstal na cesti, osebni avto pa je odbilo v obcestni jarek, kjer se je prevrnil na streho.

Voznico in voznika so iz zverižene pločevine rešili gasilci, reševalci pa so ju, skupaj s sopotnikom v osebnem avtu, odpeljali v murskosoboško bolnišnico. Vsi trije so poškodovani, po prvih informacijah njihova življenja niso ogrožena. Škode na vozilih je za 15.000 evrov.