Z avtom s ceste in v Dravo

V torek okoli desete ure se je v Smolniku, na regionalni cesti med Rušami in Falo, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 54-letni voznik iz Lovrenca na Pohorju, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Objavljeno
02. marec 2011 07.54
Ti. K., delo.si
Ti. K., delo.si
Ljubljana - Nesreča se je zgodila, ko je 54-letni voznik osebnega vozila na poledeneli cesti zapeljal izven vozišča, nato pa je po strmini zapeljal v reko Dravo, kjer se je vozilo potopilo. Voznik je utonil v vozilu.

Kot piše STA, so policisti v noči na sredo obravnavali 16 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, dve osebi pa sta se lažje poškodovali. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 46 kršitev javnega reda in miru ter 34 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 27-krat posredovali na javnih krajih in 19-krat v zasebnih prostorih, pridržali so tri kršitelje, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali 11 voznikov. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 15 tatvin, 11 vlomov, tri poškodovanja tuje stvari, tri lahke telesne poškodbe, eno ponarejanje listine in en rop.