Zgornja Hajdina: poštarja zvezali in odnesli denar

Policisti predrzne roparje še iščejo.

Objavljeno
05. november 2011 10.07
Posodobljeno
05. november 2011 10.11
M. Fe., kronika
M. Fe., kronika

Da poštni roparji nikakor ne počivajo, se je znova pokazalo danes nekaj minut po pol šesti zjutraj. Trije nepridipravi so tokrat udarili v poštni poslovalnici v Zgornji Hajdini.

Ko sta delavca prenašala bokse iz vozila v poslovalnico, so planili nanju. Začelo se je prerivanje, a so bili faloti močnejši. Poštna delavca so obvladali, zvezali, po poročanju nekaterih medijev pa ju tudi poškodovali. Nato so izpraznili boks z gotovino in izginili neznano kam. Kot je to že običaj, policija niti zdaj ni razkrila ukradenega zneska, saj bi s tem lahko škodovali preiskavi.

Filmskemu ropu je sledila še filmska policijska akcija, saj so do zob oboroženi policisti kmalu blokirali vse pomembnejše cestne poti, med drugim tudi na cestninski postaji Tepanje, vendar so se roparji izmuznili. Iskanje se seveda še nadaljuje, policija pa zdaj prosi za pomoč tudi občane.

Vse, ki bi o ropu karkoli vedeli, naj to sporočijo na intervencijsko številko 113, veseli pa bodo tudi vsakega namiga na anonimno telefonsko številko 080 12 00.