Znova vožnja v napačno smer

Okoli 7.45 je na relaciji Hrušica - predor Karavanke 82-letni voznik osebnega avtomobila vozil v nasprotno smer. Z bencinskega servisa je zapeljal po avtocesti v nasprotno smer ter jo zapustil na uvozu Hrušica.

Objavljeno
13. oktober 2009 16.55
Primer se je končal brez večjih posledic
Ma.B.
Ma.B.
Hrušica - Danes ob 7.45 je OKC PU Kranj prejel obvestilo občana, da na relaciji Hrušica - predor Karavanke voznik osebnega avtomobila znamke Fiat, zelene barve, vozi v nasprotno smer.

Na kraj je bilo napotenih več policijskih patrulj, preko upravljavca ceste so bili izvedeni tudi določeni varnostni ukrepi, vendar ob pregledu relacije vozilo ni bilo izsledeno.

82-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Radovljice je z bencinskega servisa zapeljal po avtocesti v nasprotno smer ter jo zapustil na uvozu Hrušica.

Policisti so voznika oglobili, vse voznike pa pozivajo k doslednemu upoštevanju cestno prometnih predpisov in signalizacije ter ustrezno pripravo na vožnjo in zbranost med njo.

Že včeraj pa so poročali o vozniku, ki je vozil v napačni smeri, in sicer med priključkom Lipce in priključkom Hrušica v smeri Karavank/Avstrije, zaradi česa je bil oviran promet.