Žrtev dohitel in jo povozil

V Novem mestu se je prepir treh moških za napadenega tragično končal.

Objavljeno
16. december 2015 13.27
mpi/petrol
Bojan Rajšek
Bojan Rajšek
Novo mesto − Sinoči okoli 20. ure je voznik osebnega vozila znamke mitsubishi na Petrolovem bencinskem servisu v Novem mestu povozil 32-letnega Novomeščana, ki so ga prepeljali v ljubljanski klinični center, kjer je zaradi hudih poškodb umrl.

Po prvih zbranih obvestilih policistov in kriminalistov se je na parkirnem prostoru pred trgovino Hofer menda sprlo več oseb. Žrtev naj bi s kraja zbežala na bližnji bencinski servis na Belokranjski cesti na drugo stran ceste, tam pa je vanj trčil mladoletni voznik (po naših informacijah gre za 15-letnika T. B., op. p.) osebnega avtomobila in nato pobegnil.

Policisti so pozneje v stanovanjski hiši v Novem mestu pobeglega fanta izsledili, mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Kasneje so prostost odvzeli tudi 34-letnemu moškemu A. M.

Dogodek so po naših informacijah posnele kamere na bencinskem servisu.

O dogodku so policisti obvestili preiskovalno sodnico in okrožno državno tožilko. Danes nadaljujejo preiskavo in ugotavljajo vse okoliščine, zato podrobnosti v tem trenutku še niso znane. Po zaključeni preiskavi bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo, so sporočili iz novomeške policijske uprave.

Zaradi razjasnitev okoliščin novomeški policisti prosijo vse očividce, če o tem karkoli vedo, naj to sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.